lördag 5 juli 2008

Lördag 5/7-2008 20:03

DAG: Japp som vanligt börjar vi med natten, sov rätt bra tills tre då jag vaknade till sedan fem och tillsist sju då sömnen var över. Tidig morgon är ibland bra men ofta kasst. Jag låg till halv åtta och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med novellen. Var klar med den till elva, sedan gick jag och slöade lite var lite trött måste jag säga. Så vid ett tiden bestämde jag mig för att stick två på cykelturen. Illa nog så tänkte jag att jag skulle få i mig mjukisen innan detta. Kan meddela att inta denna en halvtimme innan cykeln var inte så bra det inte. Kom hem igen till halvfyra sedan stretch och middag på det. Körv idag med gött mos till, det var ett tag sen jag hade det, oooså gött det var idag. Skall ha körv och pommes imonn, så gör jag slut på resten korven då. Så kom hem tidigt idag och det kändes bra men det tar en och en halvtimme att ta mig runt, lite lång tid men det får gå det med tror jag. Mer? Varm idag kände jag när jag var ute, men körde mellan träden så det var bra det med.

TRÄNING: Japp permiären på cykel efter ett bra tags uppehåll. Kom fram till järnvägsbron då jag kom på att jag glömde kartan, men tänkte det går nog bra ändå. Jag körde upp efter tvhuset och det gick rakt upp hela tiden, okey inte hela men upp kort rakt upp kort rakt upp. Det var tungt idag men ändå inte så skit tungt som jag trodde. Jag nådde första kröken där jag skulle svänga den gick bra sedan andra gick bra den med men tredje sket sig tog fel väg. Kom ner en kilometer efter jag kört upp, men körde upp till sanatoriet backen upp där tänkte här kommer jag rätt igen, på högsta växlen. Sedan på nått sätt kom jag ner igen just innan östra backen, så den upp med på högsta växeln. Det var tungt men ändå lätt, skumt men jag fick upp en puls på 177 max och 132 medel. Så det var en bättre väg ändå trotts att jag tog fel väg. Skall ha med mig kartan nästa gång så blir det bra, hade hoppat att slippa östar backen men inte heller. Sedan var det grus det rullar inte så bra det, gör det tyngre med. Körde första backen på 7:an sedan ner till 5:an och sist ner till 4:an, för det var uppför hela tiden med bara korta rakor mellan. Man hann inte riktigt hämta andan innan nästa backe, å det är bra då ökar pulsen och man förbärnner med. Så får vi se vad benen säger om det på måndag, ny tyngd och roterade övningar och cykel i benen, blir nog hårt det.

NOVELL: Japp fick ur mig tre sidor iallafall trotts kass morgon men det var inte så bra. Men jag har nått att bygga på, blir lite kasst när man sover dåligt. Svårt att fokusera, trotts att sömnen är bättre, förut sov jag en timme i taget nu två när jag väl vaknar, så blir det kass sömn den skall hänga ihop för att det skall göra nytta. Ja nu är det lugn söndag och sedan träning och sen till tisdag så kör jag igen. Hoppas på bättre sömn då.

Till sist så sa jag igår att det var slut på lotto för min del men icke jag har en vecka kvar på kontot så ni får hålla tummarna nästa vecka med. Då ni kommer det smälla till ändå. :) Jag säger nu HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: