söndag 20 juli 2008

Söndag 20/7-2008 20:02

DAG: Japp ganska bra natt inatt, kom till sans vid tio tiden idag men låg ett bra tag innan jag stod upp. Frukost på det sedan mer lugnt och skönt men inte så läge ändå. Vid elva så dammsög jag sedan bar det av till ica och inköp av pepparsås. Idag såg jag på förpackningen att det var det jag ville ha, och ingen gubbe med dragkorg före mig. Fan tangenterna tar inte igen, gjorde idag när jag hade gått på en skan på datan men den hittade inte nått. Jag gjorde en skan via hemsidan så att inte nått virus hade stoppar igenkännedom via min dator det kan hända. Men det fanns inget alls så varför den inte tar ibland kan jag inte förstå. När jag kom hem från ica så stekte jag träningsmaten så var det klart. Sedan eftre detta så var det dags för middag, hade pepperbiff med det sista av béarnaise såsen. (jävla fransmän stavar som idioter samma som engelsmännen panthuvuden) Det var gott med det tar ett tag innan jag vänjer mig vid såsen. Tog tid idag att få ner maten för jag kollade på constatin samtidgit då tar det längre tid att få i sig maten. Så till tjugoöver fem var jag klar sedan var filmen slut till halv. Så var det dags för lunch vid sex fick inte i mig så mycket idag men det räcker nog ändå. Jo jag har uppdaterat hemsidan idag med två noteringar kan kolla i nyheter nr 60 och 61. Det är uppdateringar för besöksräknaren och statisitk sidan. Jag har också försökt att upgradera min realarcade idag men det gick inte alls fan vet vad som är fel men det är det iallafall. De  hade sidan nere för ett tag troligen bytte de filen som var kass trodde jag. Men det var samma fel när filen kom igen, skall testa om ett par dagar igen får vi se. Men får ett gratis spel om man uppgraderar men så kan det gå, skulle tro att det går ur min händer och jag får uppgradera utan nytt spel. Sist jag var inne på den var i maj, ingen gamer direkt. Så mer? Näe kan inte komma på nått mer just nu ses imonn.

TRÄNING: Har kännigar i armen ännu fan skall det komma nu med? Får hoppas att det släpper tills imonn men jag kanske går ner i tyngd på axelrotationerna så kanske det släpper, vi får se imonn.

NOVELL: Japp lugnt idag ledig dag så att säga, men till tisdag så skall jag gå på "romanen" som de kallar den men det är en novell som jag skriver om. Kommer nog gå fort skall bara kolla upp kursivt så att det stämmer. Jag skriver dåtid i kursivt så är det lite lättare att ha koll när det hände, men skall inte pilla med sådant men det är lite lättare att läsa om man har det med. Sedan efter detta så kommer jag nog köra på med men roman ett tag en vecka nått sånt.

Nä nu får jag sluta tangentbordet blir sämre och sämre varför??????????? Säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: