fredag 25 juli 2008

Fredag 25/7-2008 20:01

DAG: Japp ganska bra natt dock låg jag kvar idag när jag slog upp ögonen, dessa kom upp vid halv elva. Så till elva eller lite över så stod jag upp. Fick i mig frukosten och sedan var det dags att få in tvätten i masiknen. Sedan upp och lyssnade på lite musik, timmen senare så drog jag ner igen för att hänga upp den samma. Efter detta så var det dags för att klippa sig, det var semester i butiken så det var en annan tjej där idag. Men det blev kort, så det var okey. Efter detta så drog jag till ica, Näe eller jo men. Jag betalade räkninar mella första och andra gången tvätt. Hade räkninar på 8500 idag så jag fick över en 1000 i kassaskåpet och har 800 att leva på tills nästa månads löning. Kan meddela att jag saknar en tusen lapp, på nått sätt har det blivit dyrare att va. Innan hade jag 3000 till mat nu har jag 2000 fan tog den tusenlappen vägen? Skumt det men så är det iallafall. Så på ica så köpte jag lite frukt och grejor sedan hem och kollade till tvätten. Så sedan vid fyra så föberedde jag maten och stack sedan ner och tog upp tvätten. Ett snabbt stretch pass sedan körde jag igång med maten. Så mer då? Varmt idag kände det när jag satt i frisörstolen var rätt svettig efter det. Jo räiningen på internet på 1120 kunde väntat tills nästa månad men tänkte att jag kan köra den så har jag mer nästa månad över. För då är det meningen att jag skall köpa mat, nu är det inte mycket till stålar över till mat denna månad. 800 säg 300-400 till mat sen 400 till smått som smör och bröd pålägg så skall det nog gå. Men det blir hårt, dock har jag en 1000 i skåpet som jag tar om det inte räcker. Men lever jag snålt så skall det räcka. Jo sist så ringde jag till morsan och det visade sig att jag har lagt in fel dag på födelsedag hon fyller den 29è inte den 27è. Skall ringa till moster om detta får se. Det var nog jag som sagt fel dag till henne med, på nått sätt har jag fått in fel dag. Men det är fixat nu, nu är det rätt dag.

TRÄNING: Japp kände av lite idag sedan träningen igår, inte mycket men lite. Konstigt? Så cykel imonn äntligen skall jag köra på ett varv. Det är nog en månad sedan jag körde sist, får vi se hur hög pulsen blir imonn då. Men jag skall ha lättare växel mellan backarna så jag hinnner återhämta mig så skall det nog va bra. Vi får se imonn.

NOVELL: Japp skall köra imonn igång med romanen (eftersom jag inte har " över så är det den riktiga romanen jag menar) så får vi se det är ett bra tag sedan jag körde på den så skall bli skojigt att se var jag var, minns inte riktigt det just nu. Men det är jobbigt att skriva en roman det är ett helt annat, nja kanske inte så men, man måste hålla samma nivå på språket och berättar rösten genom hela berättelsen. Det är svårt det i lång berättelse det. Men vi får se hur det går, det är ändå ett sido projekt så vi får se när jag kommer igång med det sen. När jag fått till storyn så är det klart att köras på när som helst andan faller på, nån gång hoppas jag.

Näe dags för att säga hejdå men säger nog ändå HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: