torsdag 10 juli 2008

Torsdag 10/7-2008 21:41

DAG: Japp en natt som jag inte kan katologisera som bra eller som dålig men jag kom till sans vid elva tiden. Jag minns dock att jag vaknade på natten ett par gånger med. Så jo igår så tog jag salva för måndag och tisdag på min när jag la mig. Varför? Ja undrar med med vet inte det men så blev det iallafall, hade nog med min förstörning av bloggen att göra tror jag. Tråkigt men som sagt gjort är gjort så det kommer inte igen. Så frukost på det sedan musik fram till ett då jag drog av mig dem samma. Sedan fick jag i mig lunch till kvart i två, det var gott idag med. Sedan har jag väntat på att klockan skulle slå fyra. Normalt sett under denna väntan så fixar jag för middagen och packar min väska min inte idag inte, igen kommer nog bloggens förstörelse in i det hela. Så fyra då får jag packa väskan och fixa fram maten till middagen. Så jag blev jälvigt sen idag till träningen, och då även hem från träningen det tog låång tid idag. Så middag på det och lite mythbusters på det sedan ett ufo program konspirationer på hög nivå. Skojigt att se på men man undrar nog ändå hur pantad får man bli ändå. Händer givetvis i USA var annars, knäppskallarnas hemland. Så mer då? JO jag har inte raderat nått alls idag, bra va! JO en sista sak med ni är inget vidare på att hålla tummarna igår vann jag inte nått alls ändåså. Nu är det sista chansen till lördag sen är mina pengar slut och då är tummhållningen över för er del. Så håll hårt, så kniper jag de 100 milliena till lördag. Gött mos... :)

TRÄNING: Japp gick väldigt bra idag trotts att jag höjt och bytt ordning på övningarna. Till och med intervallen gick bra idag, var i fan vad som har hänt. Tror inte längre på min tidigare teori om syrebrist, var nog för att jag sov lite kasst måste det ha varit. Så får vi se hur det går nästa vecka, i tidigare erfarenhet så blir andra veckan jobbigare än första. Vi får se nästa vecka hur det går.

NOVELL: Japp imonn blir inget av sedan lördag så skall jag köra igång igen. Sen är det snart dags för tävlingsnovellen med snart, får kolla almanackan. Brukar bli sista veckan i månaden som jag går på den.

Så jag har lyckats ta mig igenom en dag utan att radera nått alls, bra va? Så jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: