tisdag 22 juli 2008

Tisdag 22/7-2008 20:01

DAG: Japp eller natt igen som vanligt, sov kasst natt, så även troligen igår natt. Sov två timmar sedan vaknade jag så på gick det hela natten tills jag vaknade idag till tio. Jag vet nu varför jag vaknar just till tio grannens klockradio slår på då, hörde det idag. Har kommit upp tio ett bra tag nu, och hon har nog semester så hon går upp då? Tror jag iallafall. Så upp och smörjde mig men inte vid tio utan låg kvar till halv elva innan jag kom upp, jag var som igår trött när jag vaknade, och det är inte så konstigt när jag hade kass natt. Så låg sen till elva innan salvan torkat, frukost på det sedan körde jag igång med "tävlingsromenen" för hemmets tävling. Var klar till halv tre då jag fick i mig en mjukis. Efter detta så drog jag till ica och handlade lite, men det gick på mer än jag hade så jag fick ta det på kortet. Ännu en hundrig borta inte bra det kommer bli lite över när allt är betalt. Så hem igen och jag bestämde mig för att inte cykla idag trotts bra väder, men om detta nedan. Sedan hem och middag på det, kollade mythbusters och jearny man (ja eller va fan den heter) hela historien är lite tröttsam känns det som. Vet inte hur länge den gått men inget händer man får inga svar på varför han fädas i tiden. Och just nu känns det lite segt om jag får säga som jag tycker. Men det kanske blir bättre med tiden, idag kom ett samtal från nån från framtiden. Så lite mer att fundera över är det nu iallafall, men det är för lite svar för många frågor. Så den är så där rolig att se. Jag splade in batman med igår tror jag att det var skall se den en dag. Men inte söndag då skall jag till min moster en sväng. Japp mer? Näe inte idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp ingen cykel idag trotts bra väder, men det såg mörkt ut idag på rapporten och jag sov dåligt inatt så jag hoppade det idag. Fredag om inte vädret ändras eller min sömn är dålig, men då skall jag köra hoppas jag. Fan det är jälvigt länge sen jag cyklade fyra veckor tror jag att jag såg på almanackan, jag kan ha sett fel med. Så jag kan inte bränna fett hur fan gör man då. Jag går upp i vikt jag vet inte hur jag skall göra. Kan inte ta i mer på intervallen jag kör så hårt jag kan där, men ändå går jag inte ner i vikt utan upp. Jag har dragit ner på lunchen till mindre mat, men jag tror jag har samma styrka som innan. Ändå går jag inte ner i vikt? Fan går det till när det går  till egentiligen. Hade jag bara kommit upp på morgonen så hade jag kört promenader, men det går inte att köra det om jag inte får sova på natten. Suck. Men får se nästa gång jag väger mig om det är samma eller mer, är det mer så måste jag göra nått åt det. Men vi får se nästa månad jag väger mig. Tills dess kör jag på som vanligt.

NOVELL: Japp tävlingsnovellen ja eller "romanen" som jag kallar den ibland blev lite längre idag men inte mycket inte. Jag kom upp till 18208 ord och 50 sidor det var många tillägg men inte så mycket text ändå. Skall nu imonn köra på novellen, ja den andra tävlingsnovellen, så får vi se hur länge jag kör på den. Efter detta skall jag gå på "romanen" igen fram tills det är dags att lämna in novellen. Men jag har mycket kvar att göra innan det är bra. Detta betyder inte att det är bra bara att jag har gjort så bra jag kan, så ni inte missförstår frasen, bra. Prolbemet med "romanen" är att hålla samma berättar, ja vad fan heter det, samma linje, nja, nivå är ordet jag är ute efter. Att lägga på mer går bra men sedan skall berättelsen hålla samma invå hela tiden. Det är prolbemet, det är en rätt lång berättelse vilket gör det svårt att behålla nivån. Om vi tar novellen så är det betydligt lättare att skirva om och hålla nivån, om jag klarar att höja den vill säga. Men är det lång så är det jobbigare, vi får se hur det går. Nu är det inga problem med "romanen" dom kommer inte vilja ha den, det är skräck. Men jag vill ändå få till den så bra jag kan, för när jag sedan skriver om den så är lite jobb gjort på den. Det kommer ta tid innan den är bra, så ni vet det men jag hoppas komma dit en dag.

Japp ännu en kass natt fan skall dom bra komma da? Jag säger HEJ! :D :P :D

Inga kommentarer: