söndag 27 juli 2008

Söndag 27/7-2008 20:01

DAG: Japp natt rättare sagt börjar vi med, den var illa kass somnde inte förrän vid fyra tiden. Och som vanligt så somande jag och vaknade tills till morgonen då jag fick lite lägre tid sömn. Jag vakande till elva men låg kvar och somnade ett par gånger till tolv då jag stod upp. Illa varmt idag alltså, svett svett baby. Frukost på det sedan vid ett så drog jag till ica. Köpte möjlk och pepparsås men glömde ägg, så jag får göra en tur imonn innan träningen. Så sedan hem och stekte träningsmaten efter detta så dammsög jag, sedan var det dags för middagen. Kotletter med mos idag, sedan rätt på detta så fick jag i mig lunch men idag tog jag inget ägg för de skall jag ha imonn. Eftersom jag glömde köpa nya idag så fick jag inte nått till lunchen idag men jag tog ett halvt paket bacon, det var gött det. Skall få i mig lite bok idag skall köra på ett par kapitel av svart cirkel och på det blir det nog lite Koontz med hoppas jag. Har backat upp lite  idag hemsidan har jag backat upp på usb har inte gjort det på ett tag. Så får vi se om det blir nått på lotto med, fick inte mail igår om det. Men hade det varit storvinst så hade nog ringt tror jag. Med andra ord en slö dag idag, och det känns bra på det hela taget.

TRÄNING: Japp har inte kännt nått sedan igår måste vara kass pulsmätare. Men skall höra på gymmet imonn hur man får fram sin max puls så får vi se där om jag ligger så högt där med. Idag var det bara stretch men det var svettigt idag varmt som bara den. Har lite ont i nacken idag, känns som om den är lite för kort åt ena hållet? Kan inte fatta varför det är så. Men det går nog bort tills imonn hoppas jag.

NOVELL: Japp har kollat lite i almanackan idag och jag har två månader på mig på tävlnings"romanen" och en månad på tävlings novellen. Så jag har antecknat i almanackan hur jag skall gå på dem. Skall köra på romanen en vecka sedan den röde sedan nästa vecka kvisten så hinner jag två gånger med den, novellen den skall ín först. Så får det bli ändåså.

Japp dagen är till ända och jag har bara kvar att säga HEJ! :D :P :D 

Inga kommentarer: