lördag 1 december 2018

Lördag 1/12-2018 20:04

DAG: Jaha samma natt igen sov då en timme och tjugo minuter idag men var seg idag så jag gjorde inte nått idag jo jag har spelat idag lite. Så kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag vet inte om mätaren är som den skall för jag sover alltid i grupper om tjugo minuter och jag tror inte jag sover så hela tiden. Varje natt får jag fyra staplar och varje stapel är då 20 minuter och jag tror inte jag sover så precis varje natt. Så jag vet i fan om det är rätt. Nu vet jag inte hur länge man sover rem men att få prick tjugo varje gång då är det nog inte rätt. Skall se om jag kan få tag i dem via mail en dag och fråga för det ser inte rätt ut. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 14:45 tiden idag och jag hade då kotletter med stripes och såg en film men jag såg inte hela idag var så där. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen med. Så efter detta så laddade jag hem ett nytt program för att streama och jag pillade med det ända fram till nu. Jag fick det inte att fungera som jag ville men tillslut så fick jag det dit jag ville. Men jag tror jag kör det jag hade är lite bättre än detta. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Då jag skall streama igen till sex tiden sedan kommer jag lägga upp på Youtube och lägga in en länk i bloggen med om ni vill se.

TRÄNING: Ja jag var seg idag och la ner träningen idag ja stretchen la jag ner idag.

ROMAN: Ja nu smörjer jag för sista gången till söndag sedan hoppas jag att jag sover bättre igen. Och då går jag igång med denna punkt igen.

MUSIK: Ja kan ha vunnit lite idag ser detta när jag kollar mailen så jag lägger ut det på Twitter idag om det gav nått. Sedan har jag en chans tills imonn med det ser ni på Twitter imonn om jag vann nått.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: