fredag 28 december 2018

Fredag 28/12-2018 19:33

DAG: Jaha till natt igen och igen en super natt sov inatt 2 timmar rem. Men som igår var jag seg när jag kom upp. Så jag gick igång med inte nått idag heller. Jag stack till apoteket och sedan till nä först till ICA och sedan till apoteket och sedan posten. Och så hem igen. Så sedan gick jag igång med datorn men jag satte igång den till i morse och då hade den kraschat och stod och tuggade på blåskärm. Så jag fick igång middagen och åt den och såg en serier idag nä två av samma idag. Så sedan efter middagen jag hade idag korv och köttbullar och pommes. Så efter detta så gick jag igång med att ladda hem nya Cubase 10. Och det tog en jävla tid att ladda ner sedan fick jag klicka på uppdateringen och så gick det igång. Så sedan köpte jag och skulle skriva ut ett kvitto men det ville inte datorn alls så jag höll på med det en timme innan jag fick det att fungera. Så sedan skulle jag gå igång med projektet igen men fick inget ljud så det tog en timme med att få igång ljudet igen. Så jag har inte hunnit göra nått idag mer än detta. Så men imonn skall jag gå igång med projektet igen när jag vaknar och se hur det blir. Så mer? Jo jag pantade lite flaskor idag och köpte ett par rader med eurojackpot dras idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn kan då hoppas att jag sover bättre men mer att jag är pigg när jag vaknar imonn. Jag kan inte förstå varför jag är seg när jag sover två timmar rem. Och annan dag sover jag 40 minuter och är pigg. Jag kan inte fatta detta och det är inte tabletterna för de tar jag varje dag och då borde jag vara trött vare dag med och det är jag inte. Det är skumt.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så kör jag musik imonn och så kör jag stretch imonn till tre tiden om jag sover vill säga.

ROMAN: Ja inget idag trotts bra natt men jag hoppas att jag sover bra nu ett tag så kör jag romanen istället annars så kör jag musiken om jag inte sover eller om jag inte är pigg.

MUISK: Ja kör imonn men jag skall få en bas som är dovare och jag vet inte hur man gör så jag hoppas att jag kommer på tills imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile Sad smile

Inga kommentarer: