söndag 2 december 2018

Söndag 2/12-2018 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov 1,20 rem och det är inte bra skall ha minst 1,30 men det får jag inte på nya appen. Och det är konstigt att jag sover precist 20 minuter rem varje gång så är det inte tror jag innan så hade jag från 34 minuter till 2 timmar rem men nu visar den 1,20 varje natt och då sover jag inte bra alls. Skall se om jag kan komma till support och fråga dem lite där. För att jag sover 1,20 varje natt är inte troligt alls. Och att jag sedan sover varje rem på 20 hela tiden är inte heller troligt. Men jag hoppas att få tag i dem på mail och höra mig för. Så kom ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så tabletterna. Så sedan gick jag igång med dammsugningen till ett tiden. Så efter detta så gick jag igång med träningsmaten. Så sedan var det middag efter detta till tre tiden. Hade idag fläsk och löksås och potatis och såg en serie när jag åt idag. Skall spela in lite Jason Bourn till tisdag onsdag och torsdag har redan sett men kan se igen. Så sedan till sex tiden gick jag igång med streaming en gång till och idag så misslyckades jag igen. Jag glömde sätta på 100% men det gick bra ändå men jag hade tagit fel ljud så det hördes bra spel ljud inget mer. Men jag lägger upp ändå för nu har jag fixat detta och kan köra igen till söndag igen och då med ljud. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra tills imonn om jag sover vill säga och det kanske jag gör hoppas jag.

ROMAN: Ja sover jag så kör jag imonn igen.

MUSIK: Ja om jag vann idag så kör jag igen till nästa vecka. Men då måste jag vinna idag ni ser på Twitter idag om det gav nått.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: