lördag 29 december 2018

Lördag 29/12-2018 19:32

DAG: Jaha idag sov jag en timme och tjugo rem så en nästan okey natt inatt. Kom ur sängen till 11:10 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag. Jag höll på med detta fram till 15:00 då jag fick ge upp och jag gick igång med middagen. Hade idag korv och köttbullar igen och till detta hade jag pommes. Såg en film idag John Wick två tror jag att det var. Så sedan fick jag kollat lite till på stretamingen och jag tror jag fick till en sak till på detta men jag måste starta om datorn för att det skall gå igång. Så mer? Jo jag har idag chans på 99000 på 48 personer har vunnit men kanske jag ni ser idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med och så bäddade jag sängen med. Så mer? Jo jag pantade lite flaskor tills igår och köpte då två eurojackpot till så jag har nu fem chanser att vinna. Som jag sa till Twitter ser ni om jag vann eller inte, ja ni ser detta imonn på bloggen om jag inte vann. Så mer? Jo imonn kör jag stream igen till sex tiden ja 18:00 svensk tid avsnitt fyra. Så mer? Nä inte mer nu ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde inte nått idag heller men om jag sover till måndag så tänkte jag köra allt och sedan stretchen igen måste komma igång igen med detta.

ROMAN: Ja imonn kör jag igen om jag sover inatt nä till måndag inte imonn.

MUSIK: Ja jag fick igång allt idag men jag skulle då ta ljud från keyboarden in i Cubase och då sket det sig idag jag misslyckades med detta och fick lägga ett inlägg om det för jag kommer inte ihåg hur man gör. Jo jag gjorde det innan men nu har de ändrat igen så jag kunde inte göra nått idag på hela dagen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: