torsdag 13 december 2018

Torsdag 13/12-2018 19:47

DAG: Jaha till natt igen och jag sov 1 och 20 inatt och tänkte då att jag går igång med romanen men idag var det lite segt att komma igång. Jag kollade lite mjukvara och så och kom inte igång förrän till ett tiden. Så körde det sedan fram till 14:30 då jag la av för dagen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag men sover jag bättre sedan så kommer jag gå igång igen med detta. Så mer? Jo jag såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och som jag inte druckit ännu. Så mer? Jo jag vann inte nått igår men kanske idag ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja höjde idag på allt nästan och det gick bra idag som det gick bra i måndags med. Skall bara sova lite längre så kan jag gå igång med stretchen med.

ROMAN: Ja körde ett tag idag och jag är nöjd med detta efter lite kass natt igen. Men jag mår inte längre illa och det hoppas jag att jag inte gör mer heller.

MUSIK: Ja om jag vann idag så kör jag igen på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: