måndag 10 december 2018

Måndag 10/12-2018 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inte bra en timme rem inatt och kom ur sängen till 10:30. Idag fick jag i mig en ägg frukost med bacon och bröd gott mos. Så sedan gjorde jag inte mer idag än stack till träningen till tre tiden. Sedan hem igen och hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och få fick jag i mig en kopp kaffe. Så jag har pillat med Cubase idag skall köpa nytt till nästa månad och jag drog ett mail om detta idag och kollade upp nummer och lite till. Så mer? Jo jag skulle slå upp ett ord i den engelsk svenska ordboken men det fanns inte. Vilket är underligt tycker jag och ordet var dyslexi fanns inte i ordboken alls varken på engelska eller svenska. Mycket underligt tycker jag det är väl ett ord som skall vara med eller? Så jag drog ett mail om detta jag vet inte varför det inte är med borde vara det tycker jag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag bara kunde sova lite bättre så skulle jag gå igång med stretchen igen. Jo jag höjde idag på allt men det gick bra.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover bättre tills imonn så kör jag här igen måste komma igång igen.

MUSIK: Ja  jag kommer köpa uppgraderingen till Cubase 9.5 till nästa månad nä till denna månaden kommer gå på 1000 och det har jag men jag maila om hur jag skulle göra när jag uppgraderade om jag kunde av installera först och sedan lägga till nytt eller om jag måste ha den gamla för att kunna göra detta. Så kommer få mail om ett par veckor de har mycket nu så det kommer ta tid. Men jag köper inte förrän till slutet av månaden ändå.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: