onsdag 26 december 2018

Onsdag 26/12-2018 19:41

DAG: Jaha natt igen då ja och inatt sov  jag djupsömn nästan hela natten inatt. Jag sov 40 rem och kom ur sängen till 11:20 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med musik idag. Jag har kommit fram till att jag inte sover som jag skall men då kan jag köra musik istället gjorde detta idag. Ja jag pillade med Cubase idag och gjorde ett projekt idag som jag skall använda på nya Cubase 10 som jag köper till fredag. Men jag glodde lite idag och kom på hur jag skulle få in annat ljud via förstärkare efter ett par timmar så kom jag på det jag fick se på Youtube och så kunde jag sedan tillslut komma igång med detta skall göra mer till fredag om jag hinner. Så skall jag sedan till efter nyår gå igång igen med detta. Men jag måste få tag i nya grannen så jag kan sjunga igen. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden idag. Hade då karréer med pommes och såg en nä två serier idag det var samma serie men två avsnitt hann jag med idag. Så mer? Jo efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så åt jag upp resten av chipsen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då jag skall ring om mer tabletter ja det är salva nä kutan lösning för att ha i håret mot psoriasis. Så mer? Jo jag fick ta tid till tvätt till lördag till fyra tiden fanns inget annat idag men jag skall se igen till fredag om någon tid finns ledig. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör tills imonn igen har packat väskan och jag är redo för att köra tills imonn. Kan bara hoppas att jag sover, tummarna för det tack.

ROMAN: Ja om jag sover så kanske jag kör igen annars så kör jag musik om jag inte sover som jag skall.

MUSIK: Ja jag kan lägga musiken innan nyår och sedan gå igång med sången igen till efter nyår. Så jag kan få tag i min nya granne och höra om han är hemma när jag är hemma hoppas inte det. För om inte så kan jag sjunga igen och öva upp mig en månad tänkte jag. Sedan om detta går bra så kan jag ta mer lektioner för att sjunga bättre sedan jag har pengar till detta men då måste jag sjunga vare dag för att övar upp mig röst igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: