måndag 17 december 2018

Måndag 17/12-2018 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja men en kass natt ingen sov inatt 1 timme rem och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Tappade lusten helt när jag var trött jag har spelat Nintendo idag LoLo ett tag och det gick bra idag. Så mer? Jo jag har pillat lite med ett nytt inspelaningsprogram och det ser rätt bra ut för det som det jag har inte fungerar med. Så mer? Jo jag stack till träningen till tre tiden. Sedan hem igen och hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Såg en serie när  jag åt idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo morsan kommer på besök till den ja lördag kommer inte ihåg vad det är för datum men skall se detta nu. 22 är det och vi skall ta lite kaffe och mackor tror jag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag och det gick bra även om det är lite tungt nu när jag har höjt vikten. Och vikten går upp med 7 kilo på ett par saker och det går inte att göra något åt det heller vikterna går upp så. Men det är alldeles för tungt att gå upp sju kilo men jag får köra längre tid med detta så jag hinner få ny styrka igen hoppas jag i alla fall.

ROMAN: Nä det blev inget idag på denna punkt jag måste sova bättre om jag skall kunna köra här igen. Åtminstone en timme och 40 rem så kan jag köra igen.

MUSIK: Ja kör här igen om jag vinner vi hoppas på det.

Så jag säger hej och så ses vi igen tills imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: