torsdag 27 december 2018

Torsdag 27/12-2018 19:59

DAG: Jaha idag glömde jag bloggen och gick igång med tidningarna med en gång. Till natt igen och en skit bra natt inatt men jag var seg idag när jag vaknade. Jag sov 2 timmar rem inatt och kom ur sängen till 11:10 idag. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag på hela dagen. Jag var seg och det har jag varit hela dagen idag. Till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan bäddade jag sängen och så gick jag igång med bloggen men fick ett samtal just innan så jag kom inte igång när jag skulle och då gick jag igång med tidningen med en gång och hoppade bloggen idag helt. Jo jag kom ihåg nu. Så mer? Jo imonn skall jag köpa Cubase 10 och sedan skall jag ut och handla lite med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja sov väldigt bra natt men var seg idag hela dagen och jag gjorde inte allt på gymmet heller tappade helt farten idag och la ner.

ROMAN: Nä inget idag heller…

MUSIK: Ja imonn skall jag köpa nya Cubase 10 och sedan kanske hinner jag gå igång lite med detta nya projekt som jag startade igår. Vi får se hur det går.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile Sad smile

Inga kommentarer: