tisdag 25 december 2018

Tisdag 25/12-2018 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag rätt okey men jag fick inget gjort idag i alla fall. Sov inatt 1,20 och då är det på gränsen okey skall ha en och trettio om jag skall sova okey men en och tjugo är okey. Kom ur sängen till 11:10 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Jag hade planer på att gå igång med romanen men jag tappade farten idag och la ner. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg en film idag som var helt okey. Bird box. En skräckis som var okey. Finns på Netflix om ni vill se. Så efter detta så fick jag i mig lite pepparkaka och mögelost och lite chips. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag. Jag skulle ut idag till två tiden stack jag och köpte för 240 så nu får jag leva snålt fram över. Jo jag gjorde räkningarna idag med får lite över som vanligt men jag köpte ett par skor idag på internet från stadium för 399 låg innan på 799 så med frakt så gick det på 450 nått sånt. Sedan skall jag ta och köpa ett par jeans kommer ligga på 1000 men jag fick från morsan 2000 så jag har råd att köpa. De jeansen jag har är sedan jag var tjock och är fyra nummer förstora och hål i med så jag behöver nya. Så samma sak med skorna jag måste ha ny har gått med sneda länge nu så jag passade på när priset var lågt. Så mer? Jo idag till 21:30 så går ett spel jag hoppas att jag slår till med lite pengar men ringer de inte så är det inte över millen men det kan vara under och då ringer de inte alls. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag så ses vi igen tills imonn. Om jag sover så kör jag romanen igen måste gå igång med den igen nu.

TRÄNING: Ja kör igen till torsdags igen.

ROMAN: Ja sover jag imonn ja inatt så kör jag igen på denna punkt imonn. Sover jag en och tjugo så kör jag igen idag skulle jag ut och då tappade jag fokus och la ner men imonn skall jag inte ut alls så då kör jag igen.

MUSIK: Ja vinner jag idag så kör jag igen till nästa vecka eller kanske jag håller upp till efter nyår igen. Tummarna tack.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: