söndag 30 december 2018

Söndag 30/12-2018 19:48

DAG: Jaha till natt igen sov inatt en timme rem och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga till ett tiden. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå tre då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Nä en film med Jason Statan eller vad han nu heter. Så den var okey att glo på. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag pillat med datorn ett tag. Jag måste ställa om DPI från 150 till 100 och när jag gör detta så måste jag också starta om datorn med annars blir det inte som det skall. Så jag fick göra detta idag och sedan väntade jag på att klockan skulle slå sex. Så när den gjorde detta så gick jag igång med att spela körde idag fram till 19:20 tiden för jag fastnade på en sak så tillslut fick jag ge upp för klockan var sju och över. Så mer? Jag har chans på 895000 idag igår vann jag 135 spänn och idag hoppas jag på mer. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses igen tills imonn. Sista dagen på året imonn så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra stretchen med imonn men mer om detta imonn.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kör jag imonn igen vi hoppas på det.

MUSIK: Ja sedan till efter nyår skall jag få tag i min nya granne och höra om jag kan sjunga på dagen eller inte. Och då går jag igång med denna punkt igen. Om jag inte sover vill säga för då får vi se hur jag gör.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: