tisdag 31 juli 2018

Tisdag 31/7-2018 19:57

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt igen ligger på 1,30 rem och då är natten okey. Men jag kom ur sängen till 11:20 och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått. Hade inte lust med nått idag så jag gjorde inte nått. Jo till ett eller om det var två tiden så stack jag till pressbyrån och la till pengar till mitt kort. Sedan stack jag till posten och hämtade mina tabletter sedan hem igen. Ja och till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg två serier när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång att ringa min släkting för tid till fredag. Så jo jag fick i mig två öl med med 0% som jag köpte idag när jag var på ICA. Och denna månaden kommer jag få över 600 så en jobbig månad jag tror att det räcker till smör bröd och pålägg för resten av månaden. Så jag får leva snålt igen men jag hoppas att jag kommer ikapp igen denna månaden så jag inte ligger back. Trodde jag skulle ligga 2000 back men det blev 600 över jag vet inte hur jag räknar men jag är glad att jag får över i alla fall. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja då kör jag igen till torsdag sedan åker jag till fredag och kommer hem igen till söndag till fyra tiden. Och sedan till 20:00 går jag igång med tvätten och den blir klar till 23:00 men jag tror jag tar upp den till 22:30 så torkar det sista här uppe så blir det inte så sent.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover tills imonn så kör jag lite imonn.

TECKNING: Ja söndag går bort så kör igen till nästa söndag och då blir det nog lite skulptering hoppas jag har inget att göra på kursen förrän nästa brev kommer.

MUSIK: Ja vi får se om jag går igång med denna punkt igen snart eller inte.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: