torsdag 5 juli 2018

Torsdag 5/7-2018 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt. Sov ändå en och en halvtimme men var seg idag när jag kom upp. Fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Jag tänkte att jag ligger ett tag så blir jag piggare. Men idag gick inte detta och jag satte igång att spela igen. Det är subnautica som jag spelar nu och idag fick jag äntligen tag i bly och lite till. Så sedan har jag mest legat på sängen och slöat. Men jag blev inte mycket piggare för det idag. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och lite till. Gick igång med middagen och såg en serie när jag åt idag och efteråt fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Vann inte nått igår men kanske idag jag kan ha vunnit 400000 ser idag och det skulle sitta gott för då kan jag köpa allt jag vill ha. Ni ser idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Jo jag fick en handduk idag på Nordicwellness jag hade kommit upp till 200000 triggz och då fick jag den. Man får 100 per gång man tränar men på sommaren får man 200 per gång. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag var jag seg och gjorde inte alla övningar idag. Och sedan när jag kom hem så gjorde jag inte heller stretchen som jag sa. Men kass natt och då blir det så. Tar igen det till måndag igen.

ROMAN: Nä inte nått idag heller men jag sover bättre till nästa vecka ja tills imonn hoppas jag så kör jag då.

TECKNING: Ja kör till söndag igen så hoppas jag att jag får till något att lägga ut med. Jag kommer ta kort med mobilen för det går inte att lägga på skannern då försvinner kolet.

MUSIK: Ja vi får se imonn är det tvätt som jag kom på nu så då blir det inte nått på nått.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: