måndag 2 juli 2018

Måndag 2/7-2018 19:34

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt igen inte skit bra men okey. Och idag när jag kom ur sängen så var jag inte trött. Och jag vet inte varför jag inte var detta idag. Men kanske så vänjer jag mig vid tabletterna så jag inte blir trött sedan. För jag la mig sent igår och sov inte så länge som jag brukar göra heller så jag vet inte varför jag var pigg idag. Skumt när jag inte vet varför jag är pigg eller inte, jo inte så är det tabletterna. Så idag gick jag igång med romanen till ett tiden körde fram till 14:45 idag. Så sedan så stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag på det. Såg en serie när jag åt idag och jag fick nu i mig en kopp kaffe ja den är inte nere än men snart. Så mer? Ja jag vann inte nått förra veckan men det är ju som vanligt det. Nu kan jag göra denna veckan sedan andra så kommer jag få skicka in lite mindre men lite i alla fall. Så har nu nä snart bara 1000 kvar och det är bufferten som jag inte får ta av. Så sämsta månaden på läge. Så mer? Jo jag har spelat idag med jag har fixat till så jag kan flyga när jag möter bossen så jag tror att jag skall kunna ta den. Jaha mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Jaha körde allt idag och sedan även stretchen så jag sov bra inatt även om jag inte sov så illa bra så var det ändå bra. Kör igen till torsdag.

ROMAN: Ja äntligen så kom jag igång igen och det gick bra. Men jag måste läsa mer just nu läser jag inte nått men skall idag köra igång igen med detta.

TECKNING: Ja det gick okey igår och jag kör mer igen till söndag. Kanske lägger jag upp teckningen med till söndag.

MUSIK: Ja vi får se när jag kör här igen.

Så jag är klar för idag och säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: