söndag 15 juli 2018

Söndag 15/7-2018 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen ja kass men jag sov 1,5 timme rem och då är det okey men jag var ändå seg när jag vaknade idag. Kom ur sängen till 11:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga. Efter detta så gick jag på teckningen ett tag fram till 14:30 tiden då la jag av. Sedan försökte jag koppla min kontroller till datorn men det gick inte alls idag. Det tog en timme att göra sedan gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med ris och såg en serie och sedan en film som jag redan hade sett idag så jag la ner den och gjorde inte nått mer sedan. Så mer? Jag vann inte nått igår heller ser det idag men tror inte jag vann nått. Så mer? Jo det har kommit rörelse kontroll till Nintendo switch Fortnite men jag hann inte spela nått idag för jag gjorde träningsmaten idag till 14:30 sedan gick jag igång med middagen. Glömde det innan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag kör igen i imonn.

ROMAN: Ja jag får nu sömn på en och en halv timme och det räcker inte om jag skall kunna skriva så jag hoppas att jag får mer tills imonn.

TECKNING: Ja körde idag men det blev inget bra idag heller. Jag gjorde två men de kunde jag inte lägga upp dom var inte bra. Kommer nog få nya brevet tills imonn kommer runt den 15é.

MUSIK: Ja vi väntar ett tag till.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: