söndag 1 juli 2018

Söndag 1/7-2018 19:56

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt lite kass men inte allt för kass men jag försökte då göra mig pigg men det gick inte alls idag. Om jag gjorde för lite eller så kan jag inte göra som jag brukade göra förr. Men låg i sängen till 11:10 och fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga men inte förrän till ett tiden. Så sedan gick jag igång med teckningen sedan körde idag fram till 15:00 ja lite innan idag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden men satte mig vid datorn och satt ända till 15:45 innan jag kom igång med middagen. Hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg en film och så fick jag ett samtal. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med att fixa till träningsmaten. Gjorde köttfärssås men jag hade inte lök så jag tog utan idag. Så och så spelade jag lite med gjorde lite innan slut bossen som jag skall testa att ta en dag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Nu skall jag se om jag vann nått igår kan ha vunnit upp till 800000 om jag har tur ni ser idag på Twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja jag skall packa väskan idag så jag är redo för imonn. Så skall jag testa att köra igen om jag kan få upp adrenalinet så jag blir pigg igen. Vi får se hur det går imonn. Men troligen kommer det inte att gå som idag.

ROMAN: Ja om jag sover inatt och kan få igång mig själv imonn så kör jag igen på denna punkt imonn.

TECKNING: Ja idag körde jag krita och sedan kol och det gick okey idag men jag hann inte så mycket för jag var sen upp idag som vanligt. Men det gick bra kanske lägger jag upp lite till nästa söndag om det blir bra.

MUSIK: Ja vi får se när jag kör här igen om jag inte sover så blir det inte nått men vi får se.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: