torsdag 26 juli 2018

Torsdag 26/7-2018 19:58

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt men jag var ändå seg idag när jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så skulle jag sätta igång med romanen men idag tog det till 14:00 innan jag kom igång. Och jag slutade till 14:45 då la jag ner och väntade på att klockan skulle slå tre. Så när den gjorde detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Jag gjorde ben stretch idag och sedan middag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med bloggen. Nä jag glodde lite på video med och blev lite sen. Så mer? Ja imonn skall jag köpa mat så hoppas jag att jag får mycket över för pengarna kommer inte räcka denna månaden. Jag ligger back med 2000 och jag vet inte hur detta gick till. Förra månaden gick jag back med 500 och nu med 2000 jag måste leva snålare fram över så jag kommer ikapp igen. Jo jag köpte ett spel med men jag hade fått pengar på att sälja grejor på steam så det kostade inte mig nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Jo jag har chans på 800000 idag ser när jag kollar mailen idag ni ser på Twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja idag tappade jag farten och gjorde inte allt idag heller. Jag kan inte fatta att jag sover skit bra men ändå är jag trött och andra dagar så sover jag inte alls bra och är pigg. Men jag har laddat ner en annan app så får vi se vad den säger om den är bättre än den jag har nu. Jag vet hur jag sover så jag skall se vad denna appen säger om det. Mer om detta imonn.

ROMAN: Ja tillslut så fick jag lite tid att skiva och det gick bra idag även om jag inte hade full tid idag. Kan inte fatta varför jag vissa dagar är pigg och andra dagar inte är det även att jag sover bättre då.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen.

MUSIK: Ja om jag vann idag så kommer jag köpa ny keyboard och lite till så kanske jag går igång med musiken igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile Sad smile

Inga kommentarer: