söndag 22 juli 2018

Söndag 22/7-2018 19:58

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga efter detta så fick jag igång teckningen igen. Körde idag till 14:30 tiden då jag la ner för idag. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt. Och inte heller idag fick jag i mig något kaffe skall ta igen till den 25é. Så mer? Jo jag har spelat lite steamworld dig 2 idag har klarat av den men hittar lite ändå nu när jag spelar. Så mer? Nä jag vet inte mer idag tror jag. Jo jag har chans på 800000 idag ser när jag kollar mailen idag ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo jag kollade lite på nero grejorna igår och jag har rätt bra grejor men jag har inte testat allt ännu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha tills imonn så kör jag igen och då hoppas jag att jag sover som jag skall så jag kan köra allt igen. Men det är nog värmen som gör mycket just nu har inte tänkt på detta innan men idag så.

ROMAN: Jaha vi hoppas att jag sover inatt så  kör jag igen tills imonn.

TECKNING: Ja körde idag och det visade sig att jag skulle göra en tio gånger så stor bild och det räcker inte pappret till så jag kan inte göra övningen får ta nästa till nästa vecka igen.

MUSIK: Ja om jag har vunnit så vet jag exakt vad jag skall göra så vi håller tummarna idag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: