tisdag 24 juli 2018

Tisdag 24/7-2018 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt men jag sov ändå en och en halvtimme rem. Så jag kom ur sängen till 10:10 jag vaknade idag till sex tiden och låg sedan vaken fram till att jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att skriva idag till ett tiden. Körde till 14:30 innan jag gav upp. Så gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Så sedan har jag spelat lite idag på steamworld dig 2 jag har klarat spelet men jag kör lite gömde grejor och sånt. Så mer? Jo idag har jag chans på 326 mille om de ringer så har jag slagit till men även om de inte ringer så kan jag ta hem mindre och det är okey med. Jag tror inte jag vinner högsta vinst men kanske lite jag har plan för lite med. Så mer? Jo morsan ringde till tre tiden när jag åt och pratade lite. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då skall jag betala mina räkningar och förhoppningsvis få över så jag kan köpa mat med. Vi får se hur det går med det tills imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover tills torsdag så skall jag köra hela stretchen igen måste göra det nu har hoppat ett bra tag men sover jag inte så är det inte mycket att göra.

ROMAN: Ja idag körde jag igen och det gick bra jag kom på mycket idag även om jag inte körde så  läge idag men det bättre med lite än inget. Så jag kom på till nästa omgång igen.

TECKNING: Ja vi får se vad jag skall göra till söndag i brevet skall kolla nu vad det blir. Det blir förminskning nu och då skall jag ha det som behövs för att göra uppgiften. Så får vi se vad som kommer sedan.

MUSIK: Ja vi får se om jag går på denna punkt igen men det beror på hur jag sover sedan jag sover lite bättre nu och sedan hoppas jag sova ännu bättre så då får vi se hur jag gör med denna punkt.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: