torsdag 19 juli 2018

Torsdag 19/7-2018 19:34

DAG: Jaha till natt och igår så drack jag för mycket och var uppe tre gånger på toan. Så inatt sov jag illa som fan. Kom ur sängen till 10:50 tiden fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Låg till två och kom då upp och ringde morsan. Hon gjorde en gastropi eller vad det nu heter men hon hade inget magsår som tur var. Så mer? Men hon ramlade och slog i benen så jag tror att det är där det försvinner blod men hon skall till läkaren igen snart och då får vi se vad de gör. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen och sedan hem hoppade stretchen idag för jag var nära att ge upp att gå hem idag så seg var jag. Så gick igång med middagen när jag kom hem och så glodde jag på en film som jag hade sett innan såg inte klart den heller. Så mer? En jävligt kass natt inatt för jag har aldrig varit seg på vägen hem från träningen förut. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag skrev jag upp för att öka till nästa vecka men jag gjorde inte allt idag jag hoppade magen idag igen. Får hoppas att jag sover bättre men då får jag inte dricka så mycket vatten heller.

ROMAN: Ja inget idag heller men jag kommer igen tills lördag imonn skall jag tvätta så den dagen går bort men till lördag så.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen.

MUSIK: Ja jag måste sova bättre nu igen men jag får inte dricka så mycket heller så kommer jag sova bättre sedan hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: