söndag 29 juli 2018

Söndag 29/7-2018 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt och detta är konstigt att den var bra. För jag glömde ta mina tabletter igår och sov ändå bra inatt det har aldrig hänt innan. Och jag tror att de tabletterna jag nu får för att sova är rätt starka för innan om jag glömde så sov jag inte alls. Så kom ur sängen till 11:10 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga till tolv och fyrtiofem tiden idag. Så efter detta så gick jag igång med teckningen igen och körde till 15:00 då jag satte igång med middagen men jag var sen idag så klockan var 16:00 när jag gick igång med middagen. Hade idag hamburgare med pommes och såg en film när jag åt. Extinsons eller hur det nu stavas den var okey på Netflix då. Så mer? Jo jag har chans på 800000 idag ser det när jag kollar mailen idag. Så mer? Varmt är det men inte så illa varmt som jag har känt innan. Det är varmt men inte så farligt ändå. Och det är ännu mer konstigt att jag sover bra när det är så varmt med. Så mer? Jo jag klippte mig idag innan jag gick igång med dammsugningen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses tills imonn. Jo till fredag skall jag ut på en resa kommer hem igen till söndag. Och då måste jag tvätta till åtta tiden på kvällen hoppas att jag sover lite ändå. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Jo bloggen håller nog upp med om jag inte lägger till från mobilen dessa två dagar jag är borta vi får se.

TRÄNING: Ja skall packa idag så jag är redo för att köra tills imonn. Har inte packat ännu idag gör efter bloggen.

ROMAN: Ja hoppas att jag kan köra igen tills imonn men det beror på hur jag sover det jag hoppas jag sover bra inatt. Så kör jag här igen tills imonn.

TECKNING: Ja gjorde övningarna idag men det gick så där men det var att förminska och förstora bilder ja eller teckningar förminska gick bra men förstora gick inte alls hade inget papper för det.

MUISK: Ja om jag vann igår så kommer jag köpa lite ja om jag vann 800000 vill säga. Så kommer jag gå igång igen med denna punkt om jag vann vill säga vi får se idag ni ser på Twitter idag om det gav nått.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: