fredag 13 juli 2018

Fredag 13/7-2018 20:02

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så efter detta så bestämde jag mig för att sticka till ICA och sedan apoteket till ett tiden. Det gick bra på ICA men inte så bra på apoteket jag skulle ha en tablett men den fanns inte mer. Och läkaren sa att jag inte fick byta och jag vet inte varför. Men jag tog annan om det är samma i så bör det ju gå okey. Men jag får ringa till måndag idag var det för sent och fråga om jag kan ta dessa istället. Så mer? Jo jag har inte gjort nått idag jo jag har skannat datorerna och sedan har jag fått reda på att min kontroll inte mår bra så jag fick sätta den på baksidan istället och jag tror att problemet är borta nu. Och det är därför jag är sen idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så måste jag köra stretchen igen har hoppat nu så jag hoppas att jags sover bra inatt igen har varit kasst länge nu.

ROMAN: Ja kommer igång igen hoppas jag.

TECKNING: Ja kör till söndag igen.

MUSIK: Ja vi får se om jag går igång med denna igen om ett tag.

Så jag har också kört lite på ny hemsida idag men den blir inte bra så jag måste nog ändå köpa nytt men det blir till 2020 maj tror jag att det var då slutar Muse att fungera ja inte helt men lite. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: