lördag 7 juli 2018

Lördag 7/7-2018 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag över tre timmar och var seg som fan när jag vaknade idag. Jag kan inte fatta varför det är så innan sov jag en och en halvtimme och var pigg som fan. Jag kan inte förstå varför jag är pigg ibland och inte annars det har nog inte med sömnen att göra i alla fall eller? Så jag gjorde inte nått idag förrän klockan slog två. Jo innan så skannade jag datorn jag skannade musikdatorn inatt så den var klar till i morse. Så skannade jag denna och den var klar till två tiden. Då gick jag igång med att se en film jag hade fått pengar till detta genom att svara på undersökningar på mobilen. Så jag öppnade Google play och hyrde spindelmannen den nya. Den var så där men okey. Så mer? Så till tre gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes. Och sedan såg jag en serie när jag åt och efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så såg jag resten var spindelmannen. Så mer? Jo jag fick i mig en gräddfil idag med socker. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja alldeles för seg så jag hoppade stretchen idag igen kör igen till måndag hoppas jag.

ROMAN: Nä inte nått idag heller men jag hoppas att jag sover bättre till måndag igen.

TECKNING: Jaha till imonn så kör jag igen om jag sover vilket jag hoppas. Så mer? Nä ses tills imonn.

MUSIK: Ja om jag vann idag nä igår så ser jag det idag och då kanske jag kommer igen på denna punkt. Mer om detta imonn.

Jaha jag är klar för idag och säger som jag brukar göra vid denna tid. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: