måndag 9 juli 2018

Måndag 9/7-2018 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en så där natt inatt kom ur sägen till 10:50 och fick i mig frukosten och så tabletterna. Så jag kände mig rätt pigg i morse när jag vaknade men sedan försvann detta. Så idag har jag inte gjort nått på hela dagen. Jag tänkte gå igång med romanen men så la jag mig och så sket det sig. Så idag har jag inte gjort nått jag tänkte spela lite men hoppade det med. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen men jag körde benen innan jag gav upp. Så sedan fick jag i mig middagen och så en kopp kaffe efter det. Så mer? Jo det regnar nu hör jag så jag kom hem i tid idag innan det kom. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde allt idag och det gick bra men måndagar är lite lättare än torsdagar på torsdagar är jag alltid sen eftersom jag har mer övningar då. Men jag hoppas jag sover till torsdag så kör jag då igen och då kör jag allt hoppas jag.

ROMAN: Ja om jag ändå kunde komma på varför jag är seg en dag och inte en annan så skulle jag kunna köra på denna punkt varje dag. Men jag vet inte varför just nu men jag kanske kommer på det och då kan jag vara pigg varje dag.

TECKNING: Ja nu har jag inte nått till söndag men jag skall se om jag inte kan få till en teckning som jag kan lägga upp på hemsidan. Vi håller tummarna för det.

MUSIK: Ja är jag seg så kommer jag inte kunna köra på denna punkt heller men jag hoppas att jag kommer på vad det är och kan göra det varje dag så blir jag pigg hela tiden.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: