onsdag 25 juli 2018

Onsdag 25/7-2018 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag som igår men med sämre sömn. Så en kass natt inatt. Kom ur sängen till 11:20 och fick i mig frukosten och så skulle jag till ICA för mitt bröd möglade idag. Det var två dagar kvar så jag fick ett nytt igen. Men innan detta så gjorde jag räkningarna och denna månaden så kommer jag ligga back en 2000 eller mer. Jag vet inte varför jag ligger back heller tror att jag kommer få ta de sparade pengarna för att överleva denna månaden. Och det är illa för då får jag mindre pengar att köpa det jag vill ha sedan. Jag kan inte förstå varför denna månaden blir så kass förra fick jag ta 500 och nu denna med 2000. Men jag hamnade bakom förra månaden och det blir värre denna månaden då tror jag. Så ja får hoppas att jag får mycket pengar över när jag köper mat tills fredag. Men jag har sparade pengar om jag måste ta så måste jag. Så mer? Jo jag har fått i mig mat med till tre tiden gick jag igång med middagen hade kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Eftersom jag var tidig så hann jag med två. Så och idag fick jag i mig två koppa kaffe med glömde ta i morse så  jag tog två ikväll. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag glömde säga att jag har höjt allt till denna veckan. Jag har kört i 20 veckor nu och nu har jag höjt. Det var tungt för apparaterna höjer 6-7 kilo och det är inte bra att det går upp så mycket två tre är okey men inte mer. Men det är inget att göra för det går upp så och då får jag köra på det men jag kör då i 20 veckor innan jag höjer igen. Så kör nu torsdags träningen tills imonn och då blir det tungt men inte på allt.

ROMAN: Ja jag hoppade idag eftersom jag sov kasst inatt jag hade samma siffra 61 men igår sov jag 1,35 rem och inatt sov jag 43minuter rem och då är det kasst. Så jag gjorde inte nått på denna punkt idag. Hoppas jag sover bättre inatt så kör jag imonn.

TECKNING: Ja nu är det förminskning som gäller och då skall jag bara göra förminskningen inte någon blid så det skall gå bra.

MUSIK: Ja om jag vann igår så ser jag det idag och då kommer jag ha pengar för att köpa lite mer instrument och lite till. Men då måste jag vinna med ser det ikväll ni ser på Twitter om det gav nått. Har chans på 335000.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: