lördag 30 juni 2018

Lördag 30/6-2018 19:33

DAG: Jaha till natt och jag sover bättre nu men är illa seg när jag vaknar igen. Kom ur sängen till 10:50 och fick i mig frukosten och sedan tabletterna med. Och sedan bestämde jag mig för att inte göra nått. Jo jag har spelat idag igen SteamWorld dig 2 och kommit en bit. Så mer? Jag vet inte hur jag skall göra om jag försöker gå upp så blir jag super trött och lägger ner allt. Om jag inte går upp och ligger så blir jag inte pigg förrän till tre tiden och då äter jag så jag hinner inte med nått. Vet inte vad jag skall göra just nu men imonn är det teckningen och sedan skall jag göra träningsmaten och så skall jag bestämma mig för vad jag skall gör. Just nu har jag ingen aning om vad jag skall göra. Så mer? Jo till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter och pommes och såg en serie som gick igång igen. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till fram till nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen igen men till måndag måste jag köra igen. Om jag är trött så skall jag vila så jag blir pigg till träningen igen.

ROMAN: Ja jag vet inte hur jag skall göra nu jag kan kanske göra en sak men jag tror inte jag kan fokusera nu men om det går så tror jag att jag kan bli pigg igen och köra romanen igen men vi får se till måndag morgon så skall jag köra och se om jag kan. Då skall jag kunna köra här igen.

TECKNING: Ja imonn så kör jag igen så jag hoppas att jag sover om jag är trött så kanske jag kan köra det som gör mig pigg igen om jag kan fokusera vill säga.

MUSIK: Ja jag ser idag om jag vann nått jag kan ha vunnit under miljonen då ringer de inte. Så vi håller tummarna för det.

Så dagen är över och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: