söndag 10 juni 2018

Söndag 10/6-2018 19:34

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt inatt sov över två timmar rem inatt. Men problemet med detta är att jag inte vet varför jag sover eller inte sover. Jag kan inte komma på vad det är som gör att jag sover eller inte sover. Så det är ett lotteri med sömn ibland sover jag ibland inte. Så fick i mig frukosten och så skulle jag då teckna idag men jag hoppade det och innan detta så hoppade jag dammsugningen med hade inte lust idag. Så sedan till 14:30 gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg en serie när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med streama och idag fick jag inte med nått och jag har ingen aning om varför så jag tar och lägger ner streama idag och sedan med. Jag har tröttnat på att gör om och om igen och fel varje gång. Så jag lägger ner det idag till nästa söndag så gör jag annat. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja skall ta och packa väskan tills imonn så kör jag igen.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt med så kör jag igen till måndag på denna punkt.

TECKNING: Ja jag hoppade detta brevet idag det är medicin teckning och jag tror inte jag kommer göra detta mer än denna gång.

MUISK: Ja jag vet inte när jag kör igen men jag kommer om jag inte kan skriva så kör jag sång istället. Så ser jag om detta går bättre då.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile Sad smile

Inga kommentarer: