tisdag 19 juni 2018

Tisdag 19/6-2018 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite bättre natt inatt. Kom ur sängen till 11:20 idag och blev sen med tabletterna idag. Så sedan till ett tiden gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag la av för dagen. Sedan satte jag igång att spela lite igen har kommit en bra bit på spelet. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en film och sedan en till. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till. Så mer? Jo jag fick ett brev idag på posten mer om detta nedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag just nu är det korta bloggar som jag presterar men jag kommer lägga längre när jag sover bättre och kan göra mer. Så jag hoppas att det håller i sig nu så kommer jag kunna sova bättre och bättre och orka mer och få mer att skriva med. Så nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover bra så kan jag köra allt till torsdag med och sedan till lördag kör jag allt igen vi får se hur det går.

ROMAN: Ja körde en timme idag och det gick bra tror jag så jag hoppas att jag sover imonn med så kör jag igen då.

TECKNING: Ja fick nya brevet idag och jag skall ut och handla lite till fredag det är rätt billigt kritor och kol skall jag köpa till fredag hos bokhandeln kommer gå på 60 nått sånt för jag skall rita med detta i detta brev.

MUSIK: Ja om jag sover så kör jag roman men om jag inte sover så kör jag denna punkt igen. Men jag hoppas att jag sover.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: