måndag 4 juni 2018

Måndag 4/6-2018 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt igen sov 80 inatt och två timmar rem. Men jag kom inte ur sängen förrän till elva idag. Och jag var seg när jag vaknade idag igen. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med att laga träningsmaten idag. Så jag gjorde inte mer idag på hela dan idag. Jag skulle fixat till den igår men glömde så jag fick göra den idag. Så till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag på det och en kopp kaffe efteråt med. Så mer? Ja mer? Hoppas jag sover bra framöver med och det är lite konstigt att jag sover så bra när det är så varmt ute nu. Men ett par dagar så kan jag sedan gå igång med romanen igen hoppas jag. Det är planen nu att komma igång igen med romanen. Så mer? Jo det är ingen som klickar på reklamen och jag undrar varför? Det är inte farligt och ni behöver inte köpa nått bara klicka och sedan stänga fönstret igen. Eller varför vill ni inte? Jag har lagt till en kak grej till hemsidan idag jag vet inte vad mer jag måste göra men jag tror inte nått mer än detta. Jag har idag läst allt om de nya reglerna från EU och jag tror om jag har det jag nu har så behöver jag inte göra mer. Men det är jävligt lång text och så står det så det inte är lätt att fatta heller. Så mer? En bra natt till och jag skall köra romanen imonn om jag är pigg jag blir inte pigg när jag vaknar tidigt även att jag sover bra så blir jag seg när jag skall gå upp. Men jag hoppas att jag kan sova bättre hela tiden nu så kanske jag kan få till en roman som blir utgiven med.

TRÄNING: Japp körde idag och det var varmt igen idag. Men allt gick bra och även stretchen med jag börjar bli lite vigare nu även om det kommer ta ett tag innan jag kan göra det jag vill kunna.

ROMAN: Ja tills imonn så hoppas jag att jag kan köra igen hoppas jag sover lika bra sedan med.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen.

MUSIK: Ja vi får se när jag kör här igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Och klicka på reklamen tack! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: