tisdag 12 juni 2018

Tisdag 12/6-2018 19:45

DAG: Jaha till natt igen och sov rätt okey inatt även om grannen gick igång med dörren inatt med. Så sov över två timmar rem inatt och jag var rätt pigg idag när jag kom ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och sedan till ett tiden gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:45 då jag stack till spelaffären och spelade lite men först var jag i ICA och pantade lite flaskor sedan spelade jag lite och så hem igen. Så när jag kom hem idag så gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar och pepparsås och ris. Såg idag en film som var så där kill switch hette den och den var som jag sa så där. Så efter detta så fick jag i mig lite kaffe och så spelade jag lite på nya spelet Axiom Verge som jag nu spelar och det gick rätt okey. Spelade lite nu innan bloggen med en snabbis. Så mer? Jo jag fick två rader på eurojackpot eftersom potten är rätt hög. Så mer? Jo jag såg en serie innan jag tittade på filmen jag såg klar den serien så nu har jag inte nått att se tills imonn. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag hoppas jag sover bra tills imonn med så kör jag romanen igen imonn.

TRÄNING: Ja kör till torsdag igen om jag sover vilket jag hoppas att jag gör.

ROMAN: Ja körde idag och det gick rätt okey även om jag hade lite svårt att komma igång. Hoppas på bra sömn tills imonn med.

TECKNING: Ja idag hann jag inte med teckningen så jag kör till söndag igen om jag inte sover kasst igen för då kör jag här igen.

MUSIK: Ja jag tror att jag kör roman om jag sover så kan jag ta denna en dag då jag inte kör roman.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: