onsdag 13 juni 2018

Onsdag 13/6-2018 19:38

DAG: Jaha till natt och en lite sämre natt inatt sov rätt okey men var seg när jag vaknade idag. Kom  ur sängen till 11:30 så jag fick skynda mig för att få i mig mina tabletter idag. Sedan tappade jag farten helt idag och jag har bara spelat idag inte gjort något mer. Jag spelade Axiom Verge och så laddade jag hem fortnite till Nintendo men det ville sig inte och jag såg inga instruktioner för att ladda ner och jag gjord fel det tog halva dagen att få igång det spelet igen. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden idag hade då karréer med ris och pepparsås och såg en serie när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till först på Nintendo och sedan på Axiom Verge. Så mer? Ja jag vann inte nått igår heller och inte idag heller tror jag för de har inte ringt idag kanske lite vet mer imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat idag och jag är redo för att köra imonn kan bara hoppas att jag sover inatt lite bättre än inatt. Så jag är pigg nog att köra romanen.

ROMAN: Ja det blev inte nått idag men jag hoppas på imonn. Men jag får se hur jag sover sover jag inte bra så tror jag att jag går igång med musiken istället om det inte går att köra roman nu. Men vi får se hur jag sover inatt igen då.

TECKNING: Ja idag hade jag kunnat köra denna punkt men hade inte lust idag alls så jag gjorde annat. Vi får se hur natten är inatt.

MUSIK: Ja om jag sover illa så kan jag tänka mig att köra denna punkt igen. Men jag hoppas att jag sover så kör jag romanen istället.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: