tisdag 26 juni 2018

Tisdag 26/6-2018 19:52

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt inatt men ändå fick jag inget gjort på hela dagen. Kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så gjorde jag mina räkningar igår och idag undrade jag om jag hade dragit av det jag skulle och det hade jag. Så jag var igår också iväg och tog blodprov innan jag stack till träningen. Glömde säga det igår. Så mer? Jo jag gick igång med att köpa lite grejor till teckningen och det gick på 200 över till och med. Så jag stack till två tiden och köpte detta sedan hem igen. Och till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter och ris. Såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till på StemWorld dig 2 och jag kom en bit med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag eller? Jo  jag vet inte hur mycket jag får kvar nu men jag  tror jag får kvar 800 när allt är betalt. Så det blir en hård månad igen denna. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag jo det är dragning till nio så jag hoppas att de ringer och säger att jag har vunnit men om de inte ringer så kan jag ändå ha vunnit under millen så det ser jag imonn.

TRÄNING: Ja kör igen till torsdag så hoppas jag att jag sover.

ROMAN: Ja idag kunde jag ha gjort men hoppade det idag är seg men idag var jag inte så seg som jag brukar vara. Men jag fick då över 2 timmar rem inatt.

TECKNING: Ja köpte idag kritor och vattenfärger och kol och de gick på 89 spänn hade inget annat så jag fick ta dem. Men nu har jag till söndag så jag kan köra igen.

MUSIK: Ja kan kanske köra igen men det är om jag inte sover sover jag så kör jag romanen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: