onsdag 27 juni 2018

Onsdag 27/6-2018 19:37

DAG: Jaha till natt och en lite sämre natt inatt kom ur sängen till 11:30 och fick i mig frukosten. Så sedan så tänkte jag gå igång med romanen men gjorde det inte. Utan jag spelade istället och det gick skit sedan gick det bra. Så mer? Jo jag har inte vunnit nått jo kanske lite men inget stort idag ser idag när jag kollar mailen. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden nä fyra jag spelade innan så jag blev sen. Hade idag karréer och pommes och såg en serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till gick bra idag efter att det gick kasst. Så mer? Ja mer? Nä jag kommer inte på mer idag tror jag. Nä kommer inte på mer idag kort blogg igen visst.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan för imonn och jag är redo för att köra om jag sover vill säga. Vi hoppas på det.

ROMAN: Ja det vill sig inte men jag är för seg när jag vaknar och kommer inte igång. Vi får se om ett par dagar om det blir bättre eller inte så får jag se vad jag gör.

TECKNING: Ja jag kör till söndag nu har jag allt för att köra så jag hoppas att jag sover bara så.

MUSIK: Ja jag vet inte om jag kan sjunga heller om jag är så seg som jag är men skall se om ett par dagar igen hur det är.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: