fredag 8 juni 2018

Fredag 8/6-2018 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med tvätten till tolv men idag så upptäckte jag att jag inte hade tvättmedel så jag fick sticka och köpa. Stack till 11:30 och var hemma igen till 12:00 fick ihop tvätten och stack ner med den. Så jag köpte allt jag behövde idag redan när jag var ute så jag hade inte mer att köpa. Så till ett var jag nere och fick upp tvätten och sedan till två så var jag nere och vred om timern så upp igen. Så till 15:45 så stack jag ner och fick upp tvätten och gick sedan igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en film idag bastille day eller nått sånt den var okey. Så mer? Jo efter middagen fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Jo igår så fick jag 0.04 öre och jag tror inte att någon klickade men man får ändå lite. Såg det idag att det var ingen som hade klickat så jag vet inte varför man får pengar då men jag fick fyra öre i alla fall. Så mer? Jo det är eurojackpot idag men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite ni ser imonn på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag om jag skriver mycket så kommer en reklam på sidan men om jag skriver lite så kommer det inte nått. Så mer? En okey dag även om natten inte var så bra så var dagen okey.

TRÄNING: Japp skall köra imonn så jag hoppas att jag sover inatt. Ja i alla fall bättre än inatt. Ja denna natten som kommer.

ROMAN: Jaha skulle ha kört hela veckan men inte heller jag hoppas att jag sover tills imonn så kör jag då. Men jag måste göra träningsmaten med men den hinner jag med innan jag lägger mig imonn.

TECKNING: Ja vi får se tills imonn. Om jag inte sover inatt då vill säga.

MUSIK: Tanken är att jag kör roman tills den är klar och sedan går jag igång med musiken igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: