torsdag 21 juni 2018

Torsdag 21/6-2018 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och mobilen var kass igen så jag fick inget från den. Men jag sov inte så bra inatt kom ur sängen till 11:30 och fick i mig frukosten och tabletterna. Så sedan gick jag igång med spelet igen tror att jag har kommit till slut blossen. Men jag dog tar det imonn. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen jo jag gjorde benen och så la jag av. Gick igång med middagen hade idag köttfärssås och spagetti och såg en film som jag inte såg hela på hann inte idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så mer? Jo jag vann inte nått igår jo kanske lite ser det idag och ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra jag gjorde allt utom stretchen idag.

ROMAN: Ja jag vet inte när jag kommer igång igen men jag hoppas snart men inte idag kass natt så.

TECKNING: Ja skall ut imonn och köpta lite så jag kan köra sedan till söndag. Kritor och kol så har jag allt jag behöver sedan.

MUSIK: Ja om jag har vunnit idag ja igår men ser idag så köper jag lite på denna punkt för jag sover inte som jag vill men jag kan sjunga om jag får lite pengar till detta.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: