söndag 24 juni 2018

Söndag 24/6-2018 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag var seg som vanligt i morse. Kom ur sängen till 11:30 fick i mig frukosten och så gjorde jag inte nått idag igen. Jag satte igång att spela ett nytt spel SteamWorld dig 2 och det var okey. Så mer? Jo jag gick igång med teckningen till ett tiden men kom inte långt idag. Det är jobbigt när jag är så illa seg och jag vet inte vad jag skall göra åt det heller. Om jag kan göra nått alls? Men jag tecknade lite idag men inget jag vill lägga upp idag. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen men jag satte igång att spela med så jag kom inte igång med middagen förrän till fyra. Jag hade sill och potäter och lite till inte så gott idag som det var i fredags. Men det gick ner. Satte igång att se en film idag en från Italien men såg inte klart idag ser imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag spelade fortnite idag och dog med en gång. Så mer? Jo jag kanske har vunnit lite idag ja igår men ser det idag. Ni ser på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör till måndag igen så hoppas jag att jag är lite piggare då att gå upp ändå är ingen ide för jag är för seg att gör nått. Men vi får se till måndag hur jag gör.

ROMAN: Ja tills imonn hoppas jag att jag kör igen.

TECKNING: Ja gjorde en idag sedan gav jag upp är för seg och det kommer inte bli bättre med tiden om jag inte byter tabletter vill säga men till vad då?

MUSIK: Ja spelade lite idag och jag kommer ihåg ännu men inte allt.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: