lördag 2 juni 2018

Lördag 2/6-2018 19:33

DAG: Jaha igår så pillade jag med bloggen och kom sent i säng. Men ändå så sov jag nytt rekord inatt över två och en halv timme rem inatt. Vaknade till 10:30 tiden och var lite seg idag men jag sov riktigt bra inatt. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden. Jag pillade med bloggen idag med och jag vet inte om jag får det att fungera eller inte. Ja det är reklam som jag tänkte lägga på men nu har jag fått det att fungera även om ingen reklam sys. Så jag väntar en två veckor och sedan då om något har kommit till. Så mer? Jag gick igång med stretchen idag till tre tiden och efter detta så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg en serie och sedan resten på filmen jag gick igång med igår. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så rätt mycket vatten med det är varmt idag. Så mer? Nä jag vet inte mer nu. Jo imonn så kör jag Twitch till 17:00 fram till 18:00 och då hoppas jag att jag får igång det med men jag tror det idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag har uppgraderat mobilen idag till 8 an på Android gjorde det idag innan jag gick igång med romanen.

TRÄNING: Ja idag körde jag allt igen och nu gör det inte ont länger i alla fall inte så ont som innan. Så en bra dag idag.

ROMAN: Ja körde idag även om det var lite segt idag så fick jag lite gjort man kan tänkta sig att det skulle gå bättre när jag sover bättre men då måste jag sova bättre ett par dagar innan jag blir pigg igen. Men det gick bra idag.

TECKNING: Ja kör imonn om jag sover vilket jag hoppas att jag gör men mer om detta imonn.

MUSIK: Ja sover jag bättre så kanske jag kan köra lite på denna punkt med men vi får se hur jag sover.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: