tisdag 31 oktober 2017

Tisdag 31/10-2017 20:27

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt men jag sov på morgonen och fick då 89% men gav upp romanen idag och gick på musiken istället. Körde musiken idag fram till 14:30 då jag stack till stan och köpte avkalkningstabletter och sedan hem igen. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe men idag fanns det knappt nått vatten. Men det kom tillbaks igen nu för ett tag sedan. Så mer? Jo jag tog bort teven och köpte en billigare får se vad det kostar nu men jag tror jag kommer ner med 250 och det är okey då har jag mer till mat. För de skall höja teven och bredbandet med. Men jag tror jag tar netflix så har jag serier där att se. Det går på 109 för HD och det skall jag nog ha råd med. Nästa steg är att ta bort C- More då kommer jag undan med 149 till och då kan jag hålla mig flytande ett tag till. Så mer? Jo jag fick ett samtal idag med morsan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag imonn skall jag köra roman om jag sover om jag inte sover så kör jag musiken igen men mer om detta nedan.

TRÄNING: Jaha har inte gjort nått på denna punkt idag alls men till torsdag kör jag igen så hoppas jag att jag sover den natten.

ROMAN: Nä idag sket det sig men till imonn så hoppas jag att jag kan köra igen.

TECKNING: Japp söndag igen blir den dagen jag kör och idag glömde jag köpa penna när jag var ute. Men jag köper imonn. Även om jag bara har 400 över denna månaden.

MUSIK: Ja jag satte igång idag och det blev inte alls som jag trodde men jag måste göra för att höra hur det sedan låter. Och idag lät det inte bra alls så jag måste göra om. Sedan är det illa svårt att komma i takt jag tycker att jag är i takt ända tills jag ser hur illa det är. Men det är nästan omöjligt att komma precis i takt man är lite innan eller efter. Men sedan när man lägger på allt så kan det vara lite före eller efter det hörs inte ändå hoppas jag. Och idag gick jag lägga ner så går jag igång igen imonn. Hann inte med allt idag gör imonn om jag kör.

Så dagen är slut och jag  säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: