fredag 6 oktober 2017

Fredag 6/10-2017 20:23

DAG: Jaha till natt igen och rätt okey natt sov 90% inatt och det är rätt okey. Men dagen blev inte så bra idag pillade med datorn ett tag och sedan gjorde jag annat och så fick jag inte nått gjort idag alls. När jag minst anade det så var klockan redan tre. Och då stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till tre tiden eller om det var till fyra var det nog eftersom jag var ute och handlade idag. Hade idag korv och mos och såg en serie när jag åt idag. Så och mer? En kass dag som började rätt okey men sedan rann ut i sanden helt och hållet. Men jag kommer igen tills imonn om jag sover igen så kör jag då. Jag fick reda på att min ritbräda inte är okey i Sverige så problemet jag hade med den kom ifrån att jag bodde i Sverige och hade svenska som språk då blir det fel. Så problemet går inte att lösa jag får ha fel på den den fungerar som det skall men ser inte ut som den skall. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men det är ju som det brukar vara så. Mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja nu skall jag köra stretchen imonn med så jag kör den igen har blivit illa stel med tiden jag har hållit upp så jag trodde att det inte gjorde så mycket men nu ger det rätt mycket trotts att jag inte kör allt för hårt. Så jag måste komma igång igen.

ROMAN: Nä idag ville det sig inte alls jag tänkte jag kör men inte heller. Men imonn så kör jag om jag sover vill säga. Vi hoppas på det.

TECKNING: Ja söndag kör jag igen så hoppas jag att jag sover så jag kommer upp i tid denna dag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: