måndag 9 oktober 2017

Måndag 9/10-2017 20:27

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag somnade inte som jag ville igår. Låg länge innan jag somnade. Kom ur sängen idag till 10:30 tiden och sov inatt 90% så okey. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:10 tiden då jag var tvungen att gå igång med middagen. Ja träningsmaten som jag inte gjort igår jag glömde detta då. Så jag gjorde den idag och så till tre stack jag till träningen. Sedan hem igen och hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Så tappade farten idag trotts att jag sov rätt okey. Så efter middagen så fick jag i mig en kopp kaffe och så glodde jag på internet ett tag så jag missade tiden och därför är jag sen idag. Så mer? Jo jag vann inte nått förra veckan så jag hoppas att jag åtminstone får lite så jag kan spela igen. Har illa lite pengar kvar nu. Så men  jag har 200 som jag skall leva på fram till den 25é blir 100 per vecka så går det med. Jag fick lägga ut 200 för roboform nu för jag var tvungen att lägga in nytt kort nu tanken var att jag skulle göra det till den siste men inte heller. Så nu ligger jag 200 back. Så mer?  Ja mer? Ser igen till onsdag om jag vann i tisdags dragningen är mitt i natten så jag får samtal under onsdagen om jag vann nått. Eller så ser jag om det är under en mille på mail till onsdags kväll då jag kollar mailen. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men så tappade jag farten sedan när jag skulle göra stretchen gjorde en sak sedan la jag ner. Men jag sover bättre nu än innan så jag är ändå rätt glad om jag inte säger hej förrän jag är över bäcken. Jag hoppas inte det men vi får se denna veckan hur jag sover då.

ROMAN: Ja körde idag och kom in på andra personen idag får göra mer sedan på varje kom inte på så mycket idag så jag bytte till nästa igen. Men jag kommer på mer om annat som jag inte just nu skriver om. Men jag måste gå igång igen med att läsa har inte gjort det på ett tag nu. Börjar imonn…

TECKNING: Ja till söndag så kör jag igen då skall jag göra som det står jag gjorde inte det denna gången. Jag läste lite hela texten i söndags och såg inte att jag skulle göra så som det stod men till söndag kör jag igen om inte förr.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: