lördag 14 oktober 2017

Lördag 14/10-2017 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite små kass natt men ändå okey sov inatt 89% och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och tabletterna och så satte jag igång med romanen körde den idag fram till 14:45 tiden då jag la ner för dagen. Då var tanken att jag skulle gå igång med stretchen men jag hoppade den idag. Och gick igång med middagen i dag hade jag pepparbiff och pepparsås och ris. Såg en film och en serie idag när jag åt. Så mer? Jo sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite och så satte jag igång att blogga. Så mer? En rätt kass dag men jag fick skrivet i alla fall och då blir dagen okey ändå. Så mer? Ja jag ser idag om jag vann igår eller idag så ni får veta på Twitter idag eller imonn om det inte gav nått. Mer? Jo jag fick mitt present kort idag på böcker skall köpa en tills tisdag tror jag. Kortet låg på 100 så det blir en pocket. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag men till måndag så måste jag köra igen så jag kommer igång är stel i hela kroppen nu så jag måste köra.

ROMAN: Ja lite segt idag men jag körde och tappade tråden lite men idag gick det bra när jag väl kom igång. Skall köpa John Ajvides nya ja den är inte ny men den är ny för mig den andra platsen kommer till tisdag. Ligger på 89 har kortet på 100 så det blir lite över till en annan dag.

TECKNING: Ja kör tills imonn. Om jag sover vill säga och det hoppas jag att jag gör.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: