onsdag 4 oktober 2017

Onsdag 4/10-2017 20:07

DAG: Jaha till  natt igen då ja och en rätt okey natt men jag flög upp idag till 10:30 tiden då det ringde på telefonen. Det var mamma. Och efter detta så tappade jag farten med hela dagen och gjorde inte nått idag på hela dan. Jag tänkte spela lite men hoppade det med. Har inte gjort nått idag alls men jag fick på mig en tröja för det är rätt kallt här inne och jag kan inte få igång elementen det är inte nog kallt för att de ska gå igång. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och såg en serie och sedan en till. Nä innan detta till två tiden så satte jag igång att se en film mannen på kanten eller vad det nu blir på svenska den var rätt okey. Sen gick jag igång med middagen. Och såg två serier när jag åt sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag en kass dag idag trotts rätt okey sömn inatt. Men ingen bra start på dagen idag alls. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall köra imonn så jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen. Jag har fått fram kläder och jag är redo för att köra.

ROMAN: Ja jag testade idag men la ner det var ingen ide att köra idag efter små kass morgon idag. Men jag kör imonn om jag sover så.

TECKNING: Ja kör till söndag om allt går som jag vill och det hoppas jag att det gör. Vi får se till söndag hur det gick.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: