onsdag 18 oktober 2017

Onsdag 18/10-2017 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag var uppe två gånger inatt på toan och vaknade sedan till 11:00 tiden. Kom ur sängen och fick i mig frukosten och tabletterna och så gick jag igång med romanen. Körde den idag till 14:30 tiden då jag tappade farten och la ner. Så sedan gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag fisk och mos och såg en serie när jag åt idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så ringde morsan. Så sedan igår så laddade jag hem nya uppdateringen till Windows men det var inte så mycket nytt i den håller nu med på att ladda in detta i musikdatorn. Och den tar en evighet den är seg. Så mer? Jo vi skall se idag om jag vann nått igår ja inatt mer om detta ser ni på Twitter idag. Så mer? Jo jag har idag uppdaterat hemsidan två gånger jag fick nytt skydd till datorn och la upp detta men sedan kom nytt igen. Och jag fick lägga upp igen. Och så uppdaterades mitt webprogram med till 2018. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja kör igen tills imonn men jag måste få fram kläderna har inte gjort detta idag men gör nu efter bloggen.

ROMAN: Ja körde idag men tappade farten sedan till två tiden jag fick inte igång sedan efter det. Men jag fick lite gjort ändå och det är jag nöjd med lite är bättre än inget.

TECKNING: Ja idag fick jag nya brevet och om jag kan så skall jag ta och köra gamla brevet innan jag kör  till söndag. Vi får se hur det går.

Så jag har sagt mitt idag och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: