torsdag 26 oktober 2017

Torsdag 26/10-2017 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen sov 82% och vaknade idag till 11:30 och fick i mig en macka med en gång för att få ner mina tabletter. Så sedan gjorde jag mig i ordning och har inte gjort nått idag på hela dagen. En skit dag. Så till tre tiden så stack jag till träningen och sedan hem igen. Idag tänkte jag köra allt men gav upp och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt och så köpte jag nya spelet Mario och det kostade bara 529 inte 700 så nu får jag nästan 200 över och då kommer jag klara denna månaden med. Det är ner laddat men kan inte spela förrän imonn eller idag till tolv men jag kör imonn. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så köpte jag spelet och det laddades ner på 29 minuter och ligger nu på minneskortet redo att köras. Så mer? Imonn är det tvätt som gäller för mig skall ner till tolv och sedan upp igen till fyra då jag skall gå igång med middagen. Så mer? Jo idag har jag laddat hem nya winzip på båda datorerna som vanligt gick det fel innan jag fick det rätt men nu har jag 22. Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja seg idag men jag körde nästan allt idag hoppade gången och sedan när jag kom hem så hoppade jag stretchen med men jag kör igen till måndag om jag sover vill säga.

ROMAN: Ja jag måste sova bättre igen har sovit dåligt ett tag nu och jag vet inte varför så jag måste komma på detta och sedan åtgärda detta så kommer jag igen. Till lördag hoppas jag.

TECKNING: Ja skall köra till söndag så kanske jag kan få över till en penna så jag kan göra resten av kursen sedan. Vi får se.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: